Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fivecats Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii consultanta Dosar autorizare primarie
475 lei
Brand
4
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rolul reclamei este acela de a va face cunoscut, iar daca sunteti deja cunoscut are rolul de a va aduce si mai multi clienti si de a va ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Cum orice afacere are, printre altele, nevoie si de publicitate, orice tip de reclama trebuie, conform legii, autorizata de administratia localitatii respective printr-o serie de acte specifice, din care sa reiasa printre altele tipul, dimensiunile, materialele folosite la realizare, asezarea in spatiu sau culorile acesteia.

In acest sens va punem la dispozitie toata aceasta documentatie executata, stampilata si semnata de un arhitect autorizat in acest sens, dvs. nemaifiind nevoie sa pierdeti timp pretios in strangerea tuturor acestor acte.

In final, dosarul de autorizare, pentru ca despre acesta este vorba, va va fi livrat, dvs. trebuind doar sa-l depuneti la organele competente impreuna cu cateva acte de identitate ale companiei dvs.

In acest fel eliminati riscurile ca firma dvs. sa plateasca amenzi usturatoare aplicate de catre inspectorii de disciplina in constructii.
Din Gura in Gura